Despre noi

SC. DAGHEMANA COM SRL din Campia Turzii, str. Laminoristilor 90, are in administrare Autogara din Campia Turzii. Deserveste comunele limitrofe ale orasului , avand capacitatea pentru a efectua curse regulate, precum si pentru a efectua cursele ocazionale atat in tara cat si in strainatate.

Firma si-a inceput activitatea de transport de persoane in anul 2000,cu un parc auto de 5 autobuze. In decursul anilor 2007-2008 societatea a reinnoit parcul de autobuze, iar in momentul de fata dispune de un parc de autocare cu capacitate de transport intre 53-56 persoane si microbuse cu capacitate de transport intre 19 si 22 persoane.

Astfel parcul auto s-a marit in timp, in masura cresterii veniturilor, investindu-se profitul in achizitionarea de autovehicule.

In viitorul apropiat societatea intentioneaza achizitionarea a 2-3 autocare noi si 2 microbuze, care sa se incadreze solicitarilor actuale, cu dotari moderne.

Cautari similare: autogara Campia Turzii, inchirieri autocare Campia Turzii, inchirieri autocare Cluj, inchirieri autocare Turda, inchirieri microbuse, Targu Mures, inchirieri microbuse Alba Iulia, inchirieri autocare Aiud, inchirieri microbuse Cluj, inchirieri microbuse Campia Turzii

Parc auto

Firma noastra dispune de urmatoarele tipuri de vehicule de transport de persoane:
- autocare cu capacitate de transport intre 53-56 persoane
- microbuse cu capacitate de transport intre 19 si 22 persoane

n

© Daghemana

Web design: Dacicus Media Turda